STIX | HAPPY COLOR - Art, hobby & fun
 
Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
STIX
 
Marca: Steffen Spiele
Cod produs: STEFFEN-S5
Categoria: 6 - 7 ani
Pret: 49,00 Lei
Stoc epuizat
 

Stix – un joc genial cu bete de lemn

O mana de bete din lemn, se potrivesc impreuna pentru a crea imagini intregi intr-un joc distractiv de-a ghicitul; dispar, bucata cu bucata, intr-un joc complicat de gandire; sunt proiectate cu indemanare de la marginea mesei parte a mesei in directia unui disc tinta.

Fantezie, Strategie, Indemanare cu Stix, totul este posibil!
Cele trei versiuni diferite ale regulilor de joc transforma o mana de bete de lemn intr-un joc pentru orice varsta. Este grozav ca joc de calatorie sau de petrecere.

PICASSO
Un joc de fantezie, pentru 4-8 jucatori de la 7 ani in sus ,ce are ca scop realizarea unei imagini din betisoare de catre unul dintre jucatori desemnat ca fiind "artist ", imagine care trebuie intuita de catre ceilalti jucatori cat mai repede pentru a realiza un punctaj maxim.

AL CAPONE
Un joc de strategie, pentru 2-4 jucatori de la 8 ani in sus, in care trebuie sa aduni cat mai multe betisoare prin mutari inteligente ale pionului tau pe un spatiu de joc atipic si in modificare continua de la o mutare la alta.

FLIPPER
Un joc distractiv, de indemanare, pentru 2-6 jucatori de la 7 ani in sus. Obiectivul jocului este de a castiga cat mai multe betisoare prin aruncari indemanatice ale betisoarelor proprii spre un disc, in detrimentul celor mai putin indemanatici care isi vor pierde betisoarele.

Varsta: 6-99 ani;

Jucatori: 2-8;

Durata: 5-20`.

REGULAMENTUL JOCULUI

 
Produse similare
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Pirates Crossfire medaliat la categoria jocuri educative
 
Pirates Crossfire cucereste insulele britanice...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog