KULAMI | HAPPY COLOR - Art, hobby & fun
 
Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
KULAMI
 
Marca: FoxMind
Cod produs: FOXMIND310789
Categoria: 8 - 99 ani
Pret: 125,00 Lei
Stoc epuizat
 

Kulami este un joc extraordinar de strategie zen, pentru doi jucatori.

Tabla de joc este compusa din mai multe placute de lemn, de marimi si forme diferite, care pot fi aranjate in orice configuratie. Obiectivul jocului este de a cuceri cat mai multe placute, ocupand majoritatea spatiilor de pe acestea/ Placutele au fiecare cate un numar de puncte, corespunzator numarului de spatii pe care le contin.

1. Fiecare jucator ia cate unul din seturile de bile.

2. Impreuna, jucatorii creeaza o tabla de joc din cele 17 placute de lemn. Placutele se pot aranja in orice configuratie, astfel creandu-se mereu alta tabla de joc daca se doreste, pentru o noua partida.

3. Primul jucator plaseaza o bila oriunde pe tabla de joc.

4. Fiecare mutare ulterioara se va raporta la bila anterioara plasata, putandu-se pune doar pe una dintre liniile, orizontala sau verticala, ce trec prin ultima bila plasata de adversar, exceptand insa ultimele doua placute pe care s-au pus bile.

5. Jocul continua pana cand, respectand regula de plasare, nu se mai poate plasa o alta bila sau pana cand unul dintre jucatori ramane fara bile.

6. Placutele pe care nici unul dintre jucatori nu a obtinut majoritatea sunt considerate neutre si se elimina. Fiecare jucator isi numara placutele, iar cel care a strans cele mai multe puncte castiga.

7. In caz de egalitate de puncte, jucatorul care are mai putine placute castiga, deoarece jocul lui a fost mai eficient.

Varsta: 9-99 ani;
 
Jucatori: 2;
 
Durata: 20-30'.

DESCARCA: REGULAMENTUL JOCULUI

 
Produse similare
Robot Factory
Stoc epuizat
119,00 Lei
FARM & FURIOUS
Stoc epuizat
55,00 Lei
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Pirates Crossfire medaliat la categoria jocuri educative
 
Pirates Crossfire cucereste insulele britanice...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog