Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Termeni si conditii
 
 

INTRODUCERE

SC GRUP PRIMAVI SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului fara a anunta in prealabil.

Intregul continut al acestui site www.happycolor.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea al SC GRUP PRIMAVI SRL  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul al SC GRUP PRIMAVI SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC GRUP PRIMAVI SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SC GRUP PRIMAVI SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Acest site de web şi materialele aferente sunt oferite "aşa cum sunt" şi atât cât sunt disponibile. Nu se garantează ca produsele sunt în permanenţă pe stoc, chiar dacă apare inscriptia ca "pe stoc". SC GRUP PRIMAVI SRL nu poate garanta ca acest site, serverele sale sau mail-urile trimis de la www.hapyycolor.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente dăunătoare. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC GRUP PRIMAVI SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Compania de curierat rapid care livreaza produsele, Compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare la domiciliu Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC GRUP PRIMAVI SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC GRUP PRIMAVI SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. SC GRUP PRIMAVI SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC GRUP PRIMAVI SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor SC GRUP PRIMAVI SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este reprezentata de contravaloarea incasata a produselor vandute de  SC GRUP PRIMAVI SRL catre acest client, fara cheltuielile de transport.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 zile lucratoare si 2 saptamani din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), SC GRUP PRIMAVI SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea clientului.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare.

CONDITII LEGALE

www.happycolor.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.happycolor.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC GRUP PRIMAVI SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.

 

 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Academia de Magic
 
Seara Magic: The Gathering...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog