Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Seară de jocuri cu premii@ Cafeneaua cu jocuri - Vineri 8 mai
 
 
Data: 2015-05-05

Ca de obicei, în fiecare vineri la seara de jocuri, avem tombolă cu premii. Săptămâna aceasta, vineri 8 mai, puteÅ£i câştiga jocul Tutti Frutti.

Deci haideÅ£i la Cafenea să ne jucăm.Vă aşteptăm cu mic cu mare atât la Cafeneaua cu Jocuri de la Timişoara - cât şi la - Cafeaneaua cu Jocuri de la Cluj Napoca.

Copii şi adulÅ£i laolaltă sunt invitaÅ£i să "guste" din jocurile Cafenelei. Avem noutăţi proaspăt lansate dar şi jocuri ce sunt în topul preferinÅ£elor de mulÅ£i ani.
Avem zeci de titluri de care n-aÅ£i auzit dar şi jocuri celebre în toată lumea. Avem mese încăpătoare, lumină din plin şi atmosferă relaxantă.

Lista completă cu jocurile Cafenelei o găsiţi aici:https://www.facebook.com/notes/board-games-timişoara/jocurile-cafenelei-happy-color-timişoara/876006615762526

Datorită participării numeroase la ultimele întâlniri, va rugăm să ne sunaÅ£i la următoarele numere de telefon 0728881348 (Happy Color Timişoara) şi 0753102872 (Happy Color Cluj Napoca) pentru a va confirma prezenÅ£a şi pentru a avea un loc asigurat.
Dacă veniţi cu prietenii, specificaţi acest lucru şi va vom rezerva o masă.

Taxa de participare este de 12 lei, cu o băutură din partea casei inclusă în preÅ£. AveÅ£i de ales dintr-o gamă variată de ceaiuri, cafele, sucuri şi bere.

Ne vedem la masa de joc!

 
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Daca e Vineri e TOMBOLA!
 
Va asteptăm la Seara de Jocuri la Cafeneaua HappyColor la Timişoara şi Cluj-Napoca...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog