Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Seară de jocuri cu premii @ Cafeneaua cu Jocuri,Vineri 17 Aprilie
 
 
Data: 2015-04-14

Săptămâna aceasta,vă punem pe masă cele mai vesele jocuri: de bluff, de memorie și de îndemânare şi de strategie. Așa că vă asteptăm cu mic cu mare atât la Cafeneaua cu Jocuri de la Timișoara - cât și în noua - Cafeanea cu Jocuri- deschisă la Cluj.

Copii și adulți laolaltă sunt invitați să "guste" din jocurile Cafenelei. Avem noutăți de abia lansate și jocuri ce sunt în topul preferințelor de mulţi ani. 
Avem zeci de titluri de care n-ați auzit și jocuri celebre în toată lumea. Avem mese încăpătoare, lumină din plin și atmosferă relaxantă.

În această săptămână avem si o TOMBOLA, la care puteţi câştiga jocul NOX
Se va oferi acest premiu și la Timișoara și la Cluj Napoca. 

Lista completă cu jocurile Cafenelei o găsiţi aici:https://www.facebook.com/notes/board-games-timisoara/jocurile-cafenelei-happy-color-timisoara/876006615762526

Datorită participării numeroase la ultimele întâlniri, vă rugăm să sunaţi la urmatoarele numere de telefon 0728881348 ( Happy Color Timisoara) si 0753102872 (Happy Color Cluj Napoca) pentru a confirma prezenţa şi pentru a avea un loc asigurat.
Dacă veniţi cu prietenii, specificaţi acest lucru şi vă vom rezerva o masă.

Taxa de participare e 12 lei, cu o băutură din partea casei inclusă în preţ. Aveţi de ales dintr-o gamă variată de ceaiuri, cafele, sucuri şi bere.

Vă așteptăm cu drag!

 
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Daca e Vineri e TOMBOLA!
 
Va asteptăm la Seara de Jocuri la Cafeneaua HappyColor la Timişoara şi Cluj-Napoca...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog