Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
Seară de jocuri @Cafeneaua cu jocuri - Vineri, 20 Martie 2015
 
 
Data: 2015-03-16

Vineri e ziua de relaxare după săptămâna de lucru sau școală în care punem pe masă cele mai vesele jocuri de petrecere, de bluff, de memorie și de îndemânare.

Copii și adulți laolaltă sunt invitați să "guste" din jocurile Cafenelei. Avem noutăți de-abia lansate și jocuri ce sunt în topul preferințelor de zeci de an. Avem jocuri de cărți și jocuri cu planșe lucioase, avem miniaturi și piese de lemn.
Avem zeci de titluri de care n-ați auzit și jocuri celebre în toată lumea. Avem mese încăpătoare, lumină din plin și atmosferă veselă.

Lista completă cu jocurile Cafenelei o găsiţi aici:https://www.facebook.com/notes/board-games-timisoara/jocurile-cafenelei-happy-color-timisoara/876006615762526

Datorită participării numeroase la ultimele întâlniri, vă rugăm să sunaţi la 0728881348 pentru a confirma prezenţa şi pentru a avea un loc asigurat.
Dacă veniţi cu un grup mare, specificaţi acest lucru şi vă vom rezerva o masă.

Taxa de participare e 12 lei, cu o băutură din partea casei inclusă în preţ. Aveţi de ales dintr-o gamă variată de ceaiuri delicioase, cafele aromate, sucuri şi beri.

Ne vedem la masa de joc!

 
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Daca e Vineri e TOMBOLA!
 
Va asteptăm la Seara de Jocuri la Cafeneaua HappyColor la Timişoara şi Cluj-Napoca...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog