ESCAPE THE ROOM: SECRET OF DR. GRAVELY'S RETREAT | HAPPY COLOR - Art, hobby & fun
 
Cont nou    |    Login clienti    |    Termeni si conditii
NEWSLETTER
PARTENERI
 
ESCAPE THE ROOM: SECRET OF DR. GRAVELY'S RETREAT
 
Marca: THINKFUN
Cod produs: THINKFUN-7352
Categoria: 8 - 99 ani
Pret: 105,00 Lei
Stoc epuizat
 

Escape The Room: Secretul refugiului Dr. Gravely

Ce sunt jocurile "Escape the Room"? Jocuri Escape the Room au inceput ca aventuri digitale si s-au transformat rapid in evenimente reale din intreaga lume in care jucatorii sunt blocati intr-o camera si trebuie sa descopere indicii si obiecte ascunse pentru a scapa. Versiunea ThinkFun a lui Escape the Room va permite sa aduceti toata entuziasmul acestor experiente in propria dvs. casa! 

Misterul: Anul este anul 1913 si tu esti cistigatorul norocos al unei sederi gratuite la Foxcrest Retreat, unde renumitul dr. Gravely a imbunatatit cele mai recente tratamente spa si de relaxare pentru cei din inalta societate. Ai facut un drum costisitor cu trenul cu trenul pana acolo. Cu ocazia sosirii dvs., totusi, dvs. prietenii dvs. veti afla ca aici nimic nu este ceea ce pare ...

Obiectivul: Incercati impreuna cu prietenii dvs. sa descoperiti secretul intunecat al refugiului Dr. Gravely, gasind indicii si rezolvind puzzle-uri. Dar atentie in poveste, usile s-au inchis si inchise au ramas in spatele vostru. Veti descoperi secretul reusind sa scapati din camera inainte de expirarea timpului?

Varsta: 13-99 ani; 

Jucatori: 3-8; 

Durata: 90`.

 
Produse similare
Robot Factory
Stoc epuizat
119,00 Lei
FARM & FURIOUS
Stoc epuizat
55,00 Lei
 
 
 
Noutati / Evenimente
 
Pirates Crossfire medaliat la categoria jocuri educative
 
Pirates Crossfire cucereste insulele britanice...
Facebook    Twitter    Google Plus    Blog